Aanvullende diensten

Een overzicht van onze aanvullende diensten

Compleet Ontruimingen biedt niet alleen een totaaloplossing op het gebied van woning- en bedrijfspandontruiming. Onze diensten gaan verder dan boedelruiming en het bezemschoon oplevering van panden.

Zo kan je naast woningontruiming ook bij ons terecht voor aanvullende diensten:

Wij kunnen het traject van A tot Z begeleiden: van ontruiming tot verkoop klaar maken. Maar uiteraard kan je ook bij ons terecht voor bijna alle denkbare aanvullende diensten. Zo kan je ons ook enkel inschakelen voor een vloer- en tapijtverwijdering of voor bijvoorbeeld behang- en schilderwerk.

Hoe wij werken

Vraag een offerte aan

Voor een goede oriëntatie van de situatie en nauwkerige bepaling van de totaalprijs stellen wij gratis een offerte voor je op.

h

afspraak plannen

Na akkoord op de offerte plannen we direct samen een afspraak in voor de uitvoering van de geselecteerde dienst(en).

}

Afspraakdatum

Het is zover! Wij komen op het afgesproken tijdstip bij je langs voor de uitvoering van de gekozen service(s).

Tevredenheid gegarandeerd

Vele tevreden klanten gingen je voor! Hieronder een greep uit onze reviews:

Wat een vriendelijk bedrijf. Ze denken met je mee en gaan respectvol om met de boedel. Goede afhandeling en alles netjes achtergelaten. Aanrader!

Zeer betrouwbare vakmannen waarmee alles netjes is verlopen. Professioneel, komen afspraken keurig na en waren erg vriendelijk naar ons. Wij zijn erg tevreden en zeer te spreken over de dienstverlening.

Via internet ben ik bij de mannen van Compleet Ontruimingen terecht gekomen. Online offerte aangevraagd en had binnen een uur al een concept ontvangen!

Neem contact op

0416 – 441 051
info@compleetontruimingen.nl

Openingstijden

24 uur per dag / 7 dagen per week

Neem contact met ons op