Woningontruiming

Het ontruimen van een woning of bedrijfspand volledig ontzorgd

We helpen je graag verder en zijn door onze jarenlange ervaring in staat om alle zorgen uit handen te nemen.

Zorgzame ontruimingen
en verzorgd verhuizen

Wij maken jouw huis of bedrijfspand snel en netjes leeg, of dat nu vanwege een emigratie, verhuizing of overlijden is. Het leeghalen van een woning of bedrijfspand is vaak een tijdrovende klus. Waar moet alles naartoe? Wat wordt er weggegooid? Daarbij komt ook nog het fysieke aspect om de hoek kijken: met spullen sjouwen, tapijt verwijderen, afval storen. Al met al een zware klus.

Alles piekfijn in orde!

Na de ontruiming maken we alles piekfijn in orde. Pas als jij tevreden bent met het resultaat is ons werk gedaan. Alles wordt netjes en schoon achtergelaten. Al jouw wensen worden doorgesproken, zoals het verwijderen van vloeren of gordijnen. Met elkaar spreken we precies af wat we gaan doen. Het komt voor elkaar.

Vraag een gratis offerte aan!

Compleet Ontruimingen geeft uw spullen een tweede leven

Veel spullen moeten weg bij het leeghalen van een woning of bedrijfspand. Wij geven jouw spullen daarom een tweede leven: dat is goed voor het milieu, én je kunt er iemand anders heel blij mee maken. 

Woningontruiming snel en goed geregeld

Wij zorgen voor het vakkundig en snel leeghalen van de woning of bedrijfspand. Er wordt netjes omgegaan met de persoonlijke spullen en alles wordt schoon achtergelaten.

R

Binnen 24 uur ontruimd 

R

Ons team staat nog dezelfde dag voor u klaar

R

Complete ontzorging

R

Altijd in overleg

R

Discreet en respectvol

R

Gratis vrijblijvende offerte

R

Afspraak is afspraak

R

Werkzaam in heel Nederland

R

Kwaliteit

R

Scherp geprijsd

Tevredenheid gegarandeerd

Vele tevreden klanten gingen je voor! Hieronder een greep uit onze reviews:

Wat een vriendelijk bedrijf. Ze denken met je mee en gaan respectvol om met de boedel. Goede afhandeling en alles netjes achtergelaten. Aanrader!

Zeer betrouwbare vakmannen waarmee alles netjes is verlopen. Professioneel, komen afspraken keurig na en waren erg vriendelijk naar ons. Wij zijn erg tevreden en zeer te spreken over de dienstverlening.

Via internet ben ik bij de mannen van Compleet Ontruimingen terecht gekomen. Online offerte aangevraagd en had binnen een uur al een concept ontvangen!

Neem contact op

0416 – 441 051
info@compleetontruimingen.nl

Openingstijden

24 uur per dag / 7 dagen per week

Neem contact met ons op