Spoedontruiming

Het ontruimen van een woning of bedrijfspand volledig ontzorgd

We helpen je graag verder en zijn door onze jarenlange ervaring in staat om alle zorgen uit handen te nemen.

Zorgzame spoedontruimingen

In sommige situaties is het nodig om een woning op zeer korte termijn te ontruimen. Met zeer korte termijn bedoelen we binnen 24 uur. Dit is vaak het geval bij verzorgingstehuizen of instellingen waarbij de woonruimte binnen 7 dagen opgeleverd moet worden. Voor jou als particulier is dit vaak een zware taak.

Vraag een gratis offerte aan!

Compleet Ontruimingen geeft uw spullen een tweede leven

Een spoedontruiming vergt niet alleen zware fysieke inspanning, maar ook een strakke planning. Compleet Ontruimingen beschikt over alle ervaring en materialen om een woning binnen 24 uur te ontruimen, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en professionaliteit. Bij een spoedontruiming wordt de woning naderhand schoongemaakt, zodat je hier later geen omkijken naar hebt. Wij nemen graag al jouw zorgen uit handen.

Woningontruiming snel en goed geregeld

Meer weten over woningontruiming met spoed? Neem vrijblijvend contact op via 0416-441051 of vraag direct een offerte aan.

R

Binnen 24 uur opgeleverd

R

Ons team staat dezelfde dag voor je klaar

R

Complete ontzorging

R

Altijd in overleg

R

Discreet en respectvol

R

Afspraak is afspraak

R

Gratis vrijblijvende offerte

R

Werkzaam in heel Nederland

R

Kwaliteit

R

Scherp geprijsd

Tevredenheid gegarandeerd

Vele tevreden klanten gingen je voor! Hieronder een greep uit onze reviews:

Wat een vriendelijk bedrijf. Ze denken met je mee en gaan respectvol om met de boedel. Goede afhandeling en alles netjes achtergelaten. Aanrader!

Zeer betrouwbare vakmannen waarmee alles netjes is verlopen. Professioneel, komen afspraken keurig na en waren erg vriendelijk naar ons. Wij zijn erg tevreden en zeer te spreken over de dienstverlening.

Via internet ben ik bij de mannen van Compleet Ontruimingen terecht gekomen. Online offerte aangevraagd en had binnen een uur al een concept ontvangen!

Neem contact op

0416 – 441 051
info@compleetontruimingen.nl

Openingstijden

24 uur per dag / 7 dagen per week

Neem contact met ons op